BEE AUTOMATION – IT

Vi utför kvalificerade tekniska konsulttjänster inom automation och IT

Vi erbjuder skräddarsydda IT-tjänster för företag

Vi på BEE Automation erbjuder kvalificerade och säkra IT-tjänster.

Som helhetsleverantörer inom IT är vår uppgift att säkerställa en högkapacitets IT-miljö samtidigt som säkerheten är i fokus. Vi noggrant analyserar våra kunders specifika IT-behov, önskemål och anpassar våra lösningar därefter.

IT-Tjänster som vi erbjuder

Övervakning

I dagens digitala tidsålder är en stabil och pålitlig IT-infrastruktur avgörande för företag i alla storlekar och branscher. Men att hantera och upprätthålla denna infrastruktur kan vara en komplicerad och tidskrävande uppgift. Här kommer vår övervakningsserver in i bilden för att förenkla och förbättra din IT-hantering.

Varför välja vår övervakningsserver?

Realtidsövervakning: Med vår övervakningsserver kan du få en konstant realtidsöverblick över din IT-miljö. Det innebär att du kan identifiera och åtgärda problem innan de påverkar din verksamhet, vilket minimerar avbrott och kostnader.

Minskad nertid: Vår övervakningsserver är utformad för att minimera systemnertid. Genom att automatiskt övervaka och varna vid potentiella problem kan du ta snabba åtgärder och undvika driftstörningar.

Backup

En robust backup-strategi är avgörande för att skydda din data och säkerställa att du alltid har tillgång till den.

Säkerhetskopiering enligt 3-2-1-regeln innebär att du bör ha:

Tre kopior av dina data: original + två backupkopior. Två backupplatser: olika fysiska eller logiska platser. En offsite-kopia: en kopia som inte är på samma plats som originaldata. Följ denna regel för att säkerställa maximal datasäkerhet.

3-2-1-regeln för säkerhetskopiering skyddar mot krypteringsattacker genom att hålla en offsite-kopia som är svår att nå för angripare, möjliggör snabb återställning.

Microsoft 365 & Domänhantering

Vi är eran återförsäljare av Microsoft 365 där tjänster såsom mailserver, Outlook, OneDrive, Word, Excel ingår. Här hjälper vi till med implementering, säkerhet, utbildning, support, migrering, kostnadsoptimering, användar- och enhetshantering, backup och återställning. De säkerställer en smidig och säker användning av Microsoft 365, vilket gör det möjligt för kunderna att fokusera på sin kärnverksamhet.

Webbdesign och Webbhotell

Vi tillhandahåller professionell webbdesign och kvalitativt webbhotell. Vi säkerställer att er webbplats är kontinuerligt tillgänglig för en bred publik genom vår pålitliga hostingtjänst. Detta främjar ökad varumärkessynlighet och närvaro på webben.

Designarbetet utförs av vår dedikerade samarbetspartner, en expert inom webbplatsdesign som arbetar på heltid för att säkerställa att er webbplats presenteras på ett stilfullt och välvårdat sätt.

Support

Vi erbjuder skräddarsydda supportavtal som passar era behov.

• Hjälp av våra erfarna tekniker.
• Snabb utryckning vid akuta problem.
• Schemalagda besök för underhållsservice.
• Er personliga tekniker ansvarar för Ert företag.
• Kontroll och underhållsservice utförs regelbundet.
• Kostnadsfri telefonrådgivning med din personliga tekniker.
• Servicen utförs på Ert företag eller i kombination med vår distansservice.

Utveckling

.NET och .NET Core Vi utvecklar i .NET-plattformen för att skapa robusta, platformsoberoende och skalbara applikationer.

ASP.NET och MVC Vår webbutvecklingsexpertis omfattar ASP.NET och MVC-ramverken, vilket möjliggör skapande av responsiva och användarvänliga webbapplikationer.

WPF (Windows Presentation Foundation) Vi använder WPF för att bygga grafiskt imponerande och användarvänliga skrivbordsapplikationer.

Xamarin Med Xamarin utvecklar vi korsplattformsapplikationer som är kompatibla med iOS, Android och Windows-enheter och möjliggör en bred användarbas.

SQL-databaser Våra expertkunskaper inom SQL-databaser garanterar en effektiv och säker hantering av din data.

Samarbetspartners

BEE Automation har etablerat samarbeten med företag som är kända för sina högkvalitativa produkter. Detta ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder de mest anpassade lösningarna för deras specifika behov. Vi strävar dock efter att vara helt objektiva när det gäller val av leverantör och arbetar därför också med andra välrenommerade varumärken. Följande företag är några av våra samarbetspartners:

Fortinet är en av dom globala ledare inom nätverkssäkerhet som erbjuder branschledande lösningar för företag. Deras produkter integrerar högklassig säkerhet, molnbaserad skydd och hot intelligence för att möta dagens avancerade hot. Med skalbara och flexibla nätverksprodukter är Fortinet den pålitliga partnern för organisationer som strävar efter att säkerställa en kraftfull och pålitlig nätverk.

ESET erbjuder kraftfullt datorskydd med avancerad skadlig kod detektion och realtidsövervakning. Deras användarvänliga lösningar inkluderar starka firewall-funktioner och är anpassningsbara för olika behov. De erbjuder molnbaserade alternativ och kontinuerliga uppdateringar för pålitlig cybersäkerhet.

Ubiquiti erbjuder enkelhet, prestanda och säkerhet i sina nätverksprodukter. Deras användarvänliga och skalbara lösningar stöder moderna digitala arbetsplatser och möjliggör molnbaserad hantering

Dell är en global teknikledare som erbjuder högpresterande datorer, workstations och servrar för företag. Deras produkter är kända för pålitlighet och prestanda.